Bezig met laden

Over ons

Wij zijn Jacob en Marcus Vlot en hebben ruim twintig jaar ervaring in de transportsector. Als broers zijn wij opgegroeid in een ondernemende transportfamilie. Wij zijn vergroeid met deze sector en genieten van de dynamiek en snelheid. Ons doel is om ondernemers en particulieren snel en met een vertrouwd gevoel weer op weg te helpen.

Gespecialiseerd in koeltechniek

Sinds 2017 ondernemen wij op een compleet nieuwe locatie aan de Malzwin op Urk, dichtbij de A6. Wij bieden een totaalpakket van bedrijfswagenservice en bandenservice en zijn gespecialiseerd in koeltechniek. Bovendien zijn wij up-to-date als het gaat om de digitale systemen die vandaag de dag in trucks en bedrijfswagens te vinden zijn.

Jouw wagenpark up-to-date

Onze aanpak is gericht op een snelle service. Wij hebben begrip voor de ondernemer en zijn/haar belangen. Wij begrijpen dat het wagenpark up-to-date moet zijn en dat onderhoud en reparatie dat doel moet dienen. Waar mogelijk zijn we flexibel en ad-hoc, maar vooruit plannen doen wij dankzij de handige online planning, waar de klant het overzicht heeft.

Tot ziens bij Vlot!